البسه بیمارستان‌های خوزستان از کجا تامین می‌شود؟

رییس خانه صنعت و معدن خوزستان نسبت به اقدام اخیر دانشگاه علوم پزشکی اهواز در زمینه انتقال سفارش و قرارداد تولید پوشاک بیمارستانی به سازمان اتکا انتقاد کرد. این در حالی است که قائم‌مقام معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز هدف این دانشگاه از این اقدام را تامین البسه با کیفیت و قیمت مناسب برای مردم و بیماران دانست.

 

فرامرز احمدی‌نژاد، رییس خانه صنعت و معدن خوزستان با بیان این‌که این مساله باعث نابودی و فلج شدن صنعت پوشاک بیمارستانی در استان می‌شود، به خبرنگار ایسنا گفت: این مساله در اقدامی یک‌طرفه توسط دانشگاه علوم پزشکی اهواز صورت گرفته است که درپی آن بیش از ۹۰ درصد اشتغال تولیدی‌های پوشاک استان از بین می‌رود.

وی افزود: طبق آمار ۲۸۰۰ نفر از تولیدکنندگان استان در بخش تولیدات البسه بیمارستانی فعالیت می‌کنند که با لغو قرارداد بین دانشگاه علوم پزشکی و تولیدکنندگان استان، این اشتغال نابود می‌شود.

احمدی‌نژاد عنوان‌کرد: متاسفانه نمی‌توان علتی را برای اقدام بیان کرد جز این‌که با این اقدام منافع استان بر باد رفته و چیزی جز غرض‌ورزی با واحدهای تولیدی استان نبوده است.

رییس خانه صنعت و معدن خوزستان بیا‌ن‌کرد: اگرچه استاندار خوزستان در بخش‌نامه‌ای بر حمایت و خرید محصولات داخل استان تاکید کرده اما این اقدام دانشگاه علوم پزشکی مغایر با بخش‌نامه استاندار است.

وی افزود: رویه ارجاع سفارشات و انعقاد قراردادها از تولیدکنندگان استان به سایر استان‌ها، انگیزه و تمایل تولیدکنندگان استان به ادامه کار را از بین می برد زیرا وقتی این اتفاقات می‌افتد بازاری برای کار باقی نمی‌ماند و تولید بدون بازار بی‌فایده است و اشتغال از بین می‌رود.

احمدی‌نژاد خاطرنشان‌کرد: قرارداد جدید دانشگاه علوم پزشکی اهواز با سازمان اتکا جهت تولید لباس بیمارستانی از اواخر آبان‌ماه اجرایی خواهد شد که انتظار داریم مسوولان استانی در این زمینه تمهیداتی بیاندیشند.

تولیدات داخلی با کیفیت و قیمت مناسب در اولویت است

از سوی دیگر رمضان احدی، قائم‌مقام معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی جندی‌شاپور اهواز، در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، گفت: هدف ما از انعقاد قرارداد با سازمان اتکا جهت تولید و تامین البسه بیمارستانی، حذف و نابودی اشتغال تولیدکنندگان استانی نبوده است،

وی اظهارکرد: ‌در حقیقت دانشگاه علوم پزشکی قرارداد خاصی با تولیدکنندگان استانی به صورت رسمی و یکپارچه برای تولید و عرضه لباس بیمارستانی نداشته و همواره این همکاری پراکنده و به‌صورت سیستم غیریکپارچه انجام می‌شد.

احدی افزود: چند ایراد در کار تولیدکنندگان استانی مطرح است که می‌توان به مساله کیفیت کاری و بحث قیمت‌های ارایه شده اشاره کرد. وضعیت کیفی البسه بیمارستانی تولیدی توسط تولیدکنندگان استان رضایت‌بخش نبوده است.

وی تصریح‌کرد: براساس قانون قیمت هر پکیج بیمار شامل لباس، حرارت‌سنج و غیره ۳۰ هزار تومان است در حالی که تولیدکنندگان استان این پکیج را به صورت ناقص اما با قیمت‌های مختلف و حتی تا ۱۰۰ هزار تومان تولید می‌کند. با وجود قیمت بالا، این پکیج از نظر کیفیت هم قابل قبول و مورد تایید ما نبوده است.

قائم‌مقام معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم‌پزشکی جندی‌شاپور اهواز عنوان‌کرد: جمعیت هلال احمر استان اولین گزینه ما برای انعقاد قرارداد جهت تولید و تامین و ساماندهی لباس بیمارستانی بود که این سازمان با این موضوع موافقت نکرد. گزینه بعدی سازمان اتکا بود که این سازمان تاریخچه‌ای ۴۰ و ۵۰ ساله در ارتباط با ساماندهی و پشتیبانی نیروهای مسلح و خانواده‌های آن‌ها در سراسر کشور دارد.

احدی بیان‌کرد:‌ سازمان اتکا نیز قول ارایه خدمات با کیفیت البسه بیمارستانی را داده است؛ اگرچه صحبت‌های اولیه با این سازمان انجام شده اما اگر همین امروز کسی یا واحد تولیدی از استان با ارایه توانمندی خود اعلام آمادگی کند ما مشکلی در این زمینه نداریم.

https://hoorkhabar.ir/433988کپی شد!
88
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.