پروژه آرامگاه دکتر قیصرامین پورپس ازگذشت ۵سال هنوز در حال ساخت است
ساخت آرامگاه شاعر فقید، دکتر قیصر امین پور که با طراحی حسین خسرو جردی در سال۸۸ عملیات اجرایی آن آغاز گردید پس از گذشت افزون بر۵ سال هنوز به اتمام نرسیده است و عملیات ساخت این بنا به کندی پیش می رود.
دوستداران شعرو ادب پارسی به ویژه علاقمندان به دکتر امین پور امید وارند با حمایت وزیر ارشاد دولت تدبیر و امید در سال جاری که مقام معظم رهبری آن را سال « اقتصاد و فرهنگ، با عزم ملی و مدیریت جهادی»نام نهاده اند شاهد تکمیل این فضای فرهنگی در شمالی ترین نقاطه استان خوزستان باشند.
بد نیست بدانید دکتر قیصر امین پور در سال۱۳۳۸در گتوند دیده به جهان گشود.ازاین شاعر معاصر خوزستانی مجموعه های در کوچه ی آفتاب۱۳۶۳،تنفس صبح۱۳۶۳، آینه های ناگهان۱۳۷۱ومجموعه هایی ازاشعار برای نوجوانان به نام های منظومه ی ظهرروز دهم،مثل چشمه-مثل رود،به قول پرستو و دو کتاب نثر ادبی به نام های طوفان در پرانتز و بی بال پریدن انتشار یافته است.
امین پورازشاعران مطرح انقلاب اسلامی است که در قالب های مختلف شعر،آثار باارزش و قابل توجهی پدید آورده است.قیصردرانواع قالب های شعری، به خصوص غزل و رباعی و شعر نو نیمایی سروده های فراوانی دارد. او در قالب غزل،غزل های زیبایی را با ترکیبات کم سابقه یا بی سابقه پدید آورده که با تصاویر بدیع همراه است.وی در غزل به اوزان کلاسیک و جا افتاده گرایش دارد،اما ترکیبات بدیع و تصاویر نو،غزل های وی را دلنشین و زیبا ساخته اند. قیصر از شاعرانی است که در شعر نیمایی از پیروان نیماست.
اشعار نو او که غالباٌمضامین اجتماعی دارد از نگاهی تیز بین و ژرف و هنرمندانه حکایت می کند. در اشعار نواو بیشتر تصاویر ذهنی و حسی است تا تصاویر عینی.کشفهای کلامی و ایجاد تر کیبات بدیع و نو از ویژگی های شاخص اشعار نو اوست.دکتر امین پور در زمینه ی رباعی نیز از نوآوران به شمار می آید.رباعیات او ترکیبات و مضامین نو است که حال و هوایی خاص و مشخص دارد.
قیصر در زمینه ی شعر برای کودکان و نوجوانان نیز سروده های قابل توجه و ارزشمندی آفریده که برخی از آنها به کتاب های درسی راه یافته است. در مجموع قیصر امین پور از معدود شاعرانی است که پس از انقلاب اسلامی ضمن گرایش به شعر کلاسیک در قالب غزل و رباعی همگام با حوادث انقلاب،ساخت نیمای شعر را پی گرفت و اشعاری با درون مایه ای نو و زبانی ساده و بی پیرایه و صمیمی و دلنشین سرود.
سرانجام قیصر امین پور درآبان ماه سال۱۳۸۶ رخ در نقاب خاک کشید و در زادگاهش گتوند به خواب ابدی رفت.