کاهش ۲۵ درصدی فروش شیرینی در ایام نوروز

رئیس اتحادیه صنف قناد و بستنی فروشان اهواز از کاهش ۲۵ درصدی فروش شیرینی در ایام نوروز در این شهر خبر داد.

سیامک جعفری اظهار کرد: فروش شیرینی در ایام عید نسبت سال گذشته در اهواز ۲۵ درصد کاهش داشته است.

وی دلایل کاهش فروش شیرینی را اینگونه بیان کرد: قیمت شیرینی در ایام عید نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش یافته که علت این بالا رفتن قیمت، افزایش قیمت مواد اولیه بوده است.

رئیس اتحادیه صنف قناد و بستنی فروشان اهواز افزود: قیمت شکر ۵۰ درصد، تخم مرغ ۳۰ درصد و آرد ۵۰ درصد افزایش یافته است.

وی، دلیل دیگر کاهش فروش شیرینی را تمایل مردم به خرید پوشاک و مرغ و گوشت بیان کرد و گفت: مردم به خرید پوشاک، مرغ و گوشت اهمیت بیشتری می‌دهند و از آنجا که شیرینی و آجیل یک جنس فانتزی است در اولویت خرید مردم قرار ندارد.

جعفری خاطر نشان کرد: به دلیل اینکه قیمت میوه نسبت به آجیل و شیرینی ارزان‌تر است و مصرف میوه، خطر ابتلا به بیماری‌های قندی و چربی را به دنبال ندارد مردم استفاده از میوه را در مقایسه با آجیل و شیرینی ترجیح می‌دهند.

وی از افزایش قیمت شیرینی در سال جدید خبر داد و تصریح کرد: قیمت شیرینی در سال جاری پنج تا ۱۰ درصد افزایش خواهد یافت و همچنین دو درصد ارزش افزوده نیز اضافه خواهد شد.

رئیس اتحادیه صنف قناد و بستنی فروشان اهواز اذعان کرد: خرید مواد اولیه برای شیرینی‌فروش‌ها به صورت آزاد است و دولت سهمیه‌ای از این بابت برای این صنف در نظر ندارد و همچنین تعیین نرخ شیرینی بر عهده دولت است.

https://hoorkhabar.ir/4096کپی شد!
211
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.