درگذشت زیگفرید لنتس نویسنده نامدار آلمان

زیگفرید لنتس، نویسنده مشهوری آلمانی در ۸۸ سالگی درگذشت.

به نقل از خبرگزاری آلمان، لنتس که یکی از سرشناس‌ترین داستان‌نویسان آلمان پس از جنگ جهانی دوم به شمار می‌آید، در سال ۱۹۲۶ در پروس شرقی و در ناحیه الک از ماسوری چشم به جهان گشود که اکنون جزو لهستان محسوب می‌شود.

او در خدمت نیروی دریایی آلمان نازی بود و بعدا به تحصیل در رشته فلسفه روی آورد و در دانشگاه هامبورک دوره ادبیات انگلیسی را به پایان برد و با روزنامه آلمانی دی ولت همکاری کرد.

وی در کنار هاینریش بل، گونتر گراس و مارتین والزر از اعضای برجسته «گروه ادبی ۴۷» به شمار می‌آید. لنتس ده‌ها جایزه ادبی در کارنامه خود دارد. تیراژ کتاب‌های لنتس در سراسر جهان بیش از ۲۵ میلیون نسخه است.

رمان «آلمان» از معروف‌ترین کتاب‌های لنتس به شمار می‌آید که درباره دوران حکومت نازی‌های در این کشور نوشته شده است. این رمان که تاکنون به ۳۰ زبان ترجمه شده برای نخستین بار در سال ۱۹۶۸ میلادی به دست انتشار سپرده شد.

چند کتاب از زیگفرید لنتس به فارسی ترجمه و منتشر شده که رمان «زنگ انشا» و مجموعه داستان «دوردست همین‌جاست» از جمله آنها هستند.

از دیگر آثار لنتس می‌توان به «بازی مخرب»، «زولایکن بسیار دوست داشتنی بود»، «شکارچی مسخره»، «کشتی‌ آتش» و رمان‌های «قوش‌ها در آسمان بودند»، «نان و بازی» و نمایشنامه «عصر بی‌گناهان- عصرگناه‌کاران» اشاره کرد.

او در سال ۱۹۸۸ موفق به دریافت جایزه صلح از انجمن کتابفروشان آلمان شد . این جایزه هر سال در نمایشگاه کتاب فرانکفورت به برنده آن اهدا می‌شود.

https://hoorkhabar.ir/364278کپی شد!
101
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.