سالانه ۱۵۰ هزارنفر در خوزستان آموزش فنی و حرفه ای می گذرانند/حمایت جدی از آموزش دیدگان نمی شود
رحمن قلاوند اظهار داشت:از لحاظ پوشش آموزش فنی و حرفه ای تقریبا جزو استان های اول کشور قرار داریم و در طول سال چیزی در حدود ۱۵۰ هزار نفر مهارت های فنی و حرفه ای را می گذرانند و گواهینامه مهارتی را تقدیمشان می کنیم.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان در خصوص وضعیت فنی و حرفه ای استان اظهار داشت: طبق برنامه ریزی های که انجام دادیم به استثنای دوشهر تازه تاسیس در خوزستان، مراکز فنی حرفه ایی در تمامی شهرها فعال هستند و در شهرستان ها بسته به جمعیت و متقاضی بیش از یک مرکز داریم مثلا در آبادان سه مرکز وجود دارد.
وی ادامه داد:چیزی در حدود ۵۰ مرکز فنی حرفه ای دولتی در استان فعال است و حدود ۷۰۰ آموزشگاه غیردولتی در استان فعالیت می کنند.
قلاوند تصریح کرد: از لحاظ پوشش آموزش فنی و حرفه ای تقریبا جزو استان های اول کشور قرار داریم و در طول سال چیزی در حدود ۱۵۰ هزار نفر مهارت های فنی و حرفه ای را می گذرانند و گواهینامه مهارتی را تقدیمشان می کنیم.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان تاکید کرد:یک کار جدیدی در دو سال گذشته انجام داده ایم و آن طرح نیازسنجی استان است کتابچه های آن آماده شده است ۱۶ جلد کتاب است برای هر شهرستانی تا حد دهستان ما نیاز آموزش مهارتی آن شهرستان را براساس برنامه های کلان استان استخراج کرده ایم کارگاه های آموزشی ما در سنوات آینده بر اساس نیاز هر شهرستان برگزار خواهد شد.
وی ادامه داد:یکی از موانعی که در آموزش های مهارتی به آن برخورد کرده ایم عدم ارتباط با بخش های است که به بازار کار و نیروی انسانی ارتباط دارند در حال تلاش هستیم تا مراکز کاریابی بین نیروها آموزش دیده و مراکز کار حلقه اتصال به وجود آید.
قلاوند گفت:با دانشگاه و پارک علم و فن آوری تفاهم نامه هایی امضا کرده ایم تا بتوانیم نیاز استان به نیروی کار ماهر را از طریق مراکز کاریابی و سایر دستگاه ها جمع کنیم تا براساس نیازها آموزش دهیم.
وی افزود:یکی از مشکلات فنی و حرفه ای در استان این است که حمایت جدی از کسانی که دوره های مهارتی را طی می کنند نمی شود باید زمینه ایی فراهم شود تا تسهیلات اشتغال زایی در حوزه کارآفرینی بخش خصوصی به آنها تعلق گیرد.