رویکرد بودجه سال ۹۴ شهرداری، رسیدگی به مناطق محروم
سیدخلف موسوی: وظیفه داریم نیازهای مناطق کمتر برخوردار اهواز را به گونه ای برطرف کنیم تا فاصله زیادی که به لحاظ مزیت های نسبی با سایر مناطق دارند از بین رفته و سطح متوسط و قابل قبولی از امکانات و خدمات شهری در اختیار این مناطق قرار بگیرد.
مهندس سید خلف موسوی با حضور در منطقه عین دو و بازدید از مشکلات و اقدامات در دست اجرا در این منطقه در اجتماع مردم عین دو از توجه ویژه شهرداری به مناطق کم برخوردار خبر داد.
شهردار اهواز در ابتدای سخنان خود که در جمع جوانان و مردم منطقه عین دو ایراد می شد با اشاره به سوابق انقلابی، ولایتمداری و علاقه زایدالوصف مردم این منطقه به اهل بیت (ع) گفت: کمتر نهاد انقلابی از سپاه، جهاد سازندگی و سایر نهادهایی که از درخت انقلاب اسلامی شکوفه زدند را می توان یافت که خالی از وجود موثر فرزندان رشید عین دو باشد.
مهندس سید خلف موسوی ضمن بیان این مطلب که شهر توسعه یافته در همه ارکان و زوایا به توسعه دست می یابد و نمی توان در شهر توسعه یافته، شاهد محرومیت و عقب ماندگی بود، گفت: با وجود همه خدماتی که به مردم مناطقی چون عین ۲، بروال، زویه، حصیرآباد، سیاحی، کوی رمضان و گلدشت، انجام شده اما این مساله که خدمترسانی به این مناطق متاسفانه مورد غفلت واقع شده است را نمی توان انکار کرد.
وی ادامه داد: وظیفه داریم نیازهای مناطق کمتر برخوردار اهواز را به گونه ای برطرف کنیم تا فاصله زیادی که به لحاظ مزیت های نسبی با سایر مناطق دارند از بین رفته و سطح متوسط و قابل قبولی از امکانات و خدمات شهری در اختیار این مناطق قرار بگیرد.
شهردار اهواز دگرگونی قراردادهای خدمات شهری به گونه ای که دربرگیرنده همه مناطق شهر اهواز باشد را یکی از اقدامات صورت گرفته برای بسط و توسعه عدالت اجتماعی در شهر اهواز از سوی شهرداری دانست و اعلام کرد: امروز می توانیم بگوییم که دیگر تنظیف، رفت و روب، جمع آوری نخاله و رسیدگی به فضای سبز مناطق به اصطلاح حاشیه ای اهواز تبدیل به یک حق برای آن مناطق و وظیفه برای شهرداری اهواز شده است.
موسوی اضافه کرد: البته ما هم مثل شهروندان معتقدیم که ممکن است شهرداری در نحوه و چگونگی خدمترسانی دچار مشکلات و نارسایی هایی باشد که ان شاالله با نظارت شورای شهر، همراهی و تذکر شهروندان و همه دلسوزان که با انتقاد سازنده یاری رسان مدیریت شهری در کلانشهر اهواز می باشند به تدریج این مشکلات برطرف خواهد شد.
وی افزود: البته از نگاه شهرداری در دوره جدید هیچ منطقه حاشیه ای در شهر اهواز وجود ندارد و همه سازمان ها و مناطق شهرداری موظفند از یک منظر واحد برنامه ریزی کرده و به نقاط مختلف شهر توجه نمایند.
موسوی همچنین، بهسازی معابر و اماکن، جدول کاری، آسفالت و ساخت و ایجاد اماکن ورزشی و تفریحی را از برنامه های در دست اقدام شهرداری برای مناطق محروم شهر اهواز به ویژه عین دو اعلام کرد.
شهردار اهواز افزود: توزیع عادلانه امکانات و اعتبارات به مناطق محروم شهر راهبرد شهرداری اهواز در دوره کاری اخیر و شورای اسلامی شهر در دوره چهارم می باشد.
مهندس موسوی تصریح کرد: مرکز شهر پیشانی و ویترین هر شهر می باشد و به دلیل نقطه کانونی تراکم جمعیت و حضور مراکز خرید و پزشکی از اهمیت بسزایی برای مدیریت شهری برخوردار است، بنابراین برنامه ریزی برای حل مشکلات مرکز شهر، خدمترسانی به همه شهر می باشد با ای وجود برای شهرداری اهواز، خدمترسانی به مناطق کم برخوردار با خدمترسانی به مرکز شهر تفاوتی ندارد.
وی اظهار داشت: شهرداری موسسه ای است که بر اساس درآمد و هزینه فعالیت می نماید و متکی به عوارض، مشارکت و سرمایه گذاری شهروندان می باشد، بنابراین از همه دلسوزان و شهروندان عزیز اهوازی می خواهم که با پرداخت به موقع عوارض قانونی، شهرداری را در روند توسعه و خدمترسانی یاری رسانند.
موسوی گفت: در دوره اخیر با وجود کاهش اعتبارات دولتی و رکود ساخت و ساز اجازه ندادیم خللی به روند خدمترسانی به مردم اهواز ایجاد شود و در کنار رسیدگی شهرداری به فعالیت ها و وظایف معمول خود، پروژه های بزرگی را به طور همزمان آغاز کرده ایم که با بهره برداری از آن ها بخش عمده ای از مشکلات شهروندان اهوازی در حوزه حمل و نقل و ترافیک برای چندین سال آینده نیز برطرف خواهد شد.
شهردار اهواز، پروژه احداث و تعریض پل شهید دقایقی، زیر گذر شریعتی، روگذر و تقاطع غیر هم سطح جواد الائمه و زیرگذر خلیج فارس که در حال انجام است و تقاطع غیر هم سطح میدان شهید بندر که به زودی روند اجرایی آن آغاز خواهد شد را نمونه هایی از فعالیت های اجرایی شهرداری اهواز دانست و افزود: همه این پروژه ها از محل درآمدهای معمول و جاری شهرداری کلید خورده و به سرانجام خواهد رسید و فعالیت هایی نیز برای جذب سرمایه گذاری بخش خصوصی انجام داده ایم که ان شاالله تنها در یک نمونه توافق نامه سرمایه گذاری ۲۰۷ میلیارد تومانی را جهت بررسی به شورای اسلامی شهر اهواز ارائه خواهیم داد.
سید خلف موسوی شهردار اهواز با بیان این مطلب که باید با همت و مدیریت جهادی در یک بازه زمانی کوتاه تعبیر نادرست محروم و محرومیت را از دنباله نام برخی مناطق اهواز به شکل عملی و ملموس بزداییم، خاطرنشان ساخت: اهواز دارای ظرفیت های توسعه ای بسیاری نظیر نیروی انسانی لایق و نخبه، نفت، فولاد، صنایع ملی و تولیدی و کارون می باشد که با توانمند سازی هر کدام از این ظرفیت ها می توان مشکلات بسیاری از مناطق شهر را برطرف ساخت.
وی افزود: در شهر اهواز حتی یک منطقه به اصطلاح محروم و توسعه نیافته نباید وجود داشته باشد و برای دستیابی به این هدف مقدس همه نهادها، سازمان ها باید در کنار و همراه شهرداری و شورای شهر قرار گیرند.
شهردار اهواز با اشاره به جمعیت جوان شهر اهواز، ساخت و ایجاد مراکز ورزشی در نقاط مختلف شهر را حائز اهمیت دانست و گفت: شهرداری اهواز با رویکرد جوان محوری که اتخاذ کرده است تنها در سال جاری ۴۲ مجموعه ورزشی را در دست اقدام و اجرا دارد که وقتی می بینیم در همه دوره های گذشته و در مجموع حدود ۵۸ مجموعه ورزشی به بهره برداری رسیده است می توانیم گام بلندی که برای ورزش کلانشهر اهواز برداشته شده است را درک کنیم.
وی بر تردد وسایل نقلیه سنگین در خطوط مواصلاتی خارج شهر تاکید کرد و افزود: در همین راستا جاده ای از سمت گروه ملی و صنایع فولاد به طرف پل ششم در حال احداث است که ترافیک منطقه را کاهش داده و بر سهولت و سلامت حمل و نقل درون شهری در این منطقه خواهد افزود.
موسوی اضافه کرد: شهرداری اهواز در کنار پروژه های عمرانی نباید از پرداخت و رسیدگی به مسائل و معظلات مهم اجتماعی و فرهنگی غافل باشد.
وی اظهار داشت: آموزش شهروندی، ارتقاء فرهنگ عمومی و مقابله با آسیب های اجتماعی و مشکلات فرهنگی با محوریت فرهنگ قرآنی، ارزشی و توجه به باورهای مذهبی و انقلابی در دستور کار حوزه فرهنگی و اجتماعی شهر اهواز است و اگر مقام معظم رهبر در تبیین شعار سال جاری، مقوله فرهنگ را در کنار موضوع اقتصاد قرار داده است، اهمیت و ضرورت توجه به این حوزه انسان ساز را نشان می دهد.
شهردار اهواز در ادامه این مبحث و پایان سخنان خود، ضمن بیان این مطلب که این انسان ها هستند که شهرها را می سازند و هر شهر برآمده از نگاه ساکنان آن شهر است، گفت: مدیریت شهری می بایست با بهره گیری از تجربه گرانقدر حرکت جهادی در دفاع مقدس از همه ظرفیت های مردمی برای اداره و رفع مشکلات شهر استفاده کند و تنها در این صورت است که می توان عقب ماندگی های موجود را برطرف ساخت.
منبع : شوشان