پارازیت نه؛ با سرطان به جنگ تهاجم فرهنگی نروید!

بدین ترتیب درخواهیم یافت تا کنون دو اثر نامطلوب از پارازیت به ثبت رسیده که هر دو سلامت شهروندان را به شدت تحت تاثیر قرار می‌دهند و علاوه بر آن، هزینه های سنگین دیگری به پایتخت کشور وارد می‌کنند اما هیچ کدام از این دو برداشت علمی هم تا کنون نتوانسته مسئولان را مجاب به توقف روند ارسال پارازیت کند.

تاکنون انتخاب میان بد و بدتر به گوشتان خورده؟ بررسی‌های صورت گرفته درباره اثرات منفی پارازیت، چنین انتخابی پیش روی مسئولان قرار داده اما مشکل اینجاست که ظاهرا تفسیرهای متفاوت، شناسایی «بدتر» را دشوار کرده است!

به گزارش «تابناک»، به فاصله چند ماه از شکل گیری کمیته مشترک بررسی اثر پارازیت‌ها بر سلامت شهروندان، طی روزهای گذشته، سازمان حفاظت از محیط زیست نخستین نتایج این کمیته را اعلام کرد و با توجه به آن خواستار توقف روند تولید و ارسال پارازیت در کشور شد.

سعید متصدی، معاون محیط زیست انسانی این سازمان با تاکید بر سرطان زا بودن پارازیت ها، از مسئولان خواست تصمیم دیگری برای تهاجم فرهنگی اتخاذ کنند و افزود: کمیته مشترک تاکنون جلسات خود را در سطح وزیر تشکیل داده و مصوباتی نیز داشته است. بر اساس این مصوبات قرار شد مبحث مربوط به پارازیت ها و تاثیر آن بر روی انسان با جدیت پیگیری شود زیرا احتمال بروز این بیماری به علت تاثیر پارازیت ها در انسان وجود دارد.

وی در ادامه، پیرو زیان بار تشخیص دادن پارازیت ها، گفت: پیشنهاد سازمان محیط زیست بر حذف کامل پارازیت هاست و اگر قرار است برای مقابله با بحث تهاجم فرهنگی و حفاظت از شان و کیان کشور اقدامی انجام شود، بهتر است راه های دیگری برای آن پیشنهاد شود.

هنوز ساعاتی از ارائه این نتایج اولیه و درخواست سازمان محیط زیست برای توقف ارسال پارازیت ها نگذشته، در جایی دیگر، یکی دیگر از اشکالات ارسال پارازیت ها از زبان مسئولی دیگر بیان شد که چند ماه پیشتر، خطر آفرین بودن آن اثبات گردیه و سهم آن در جان باختن چند تن از هموطنان‌مان قابل اغماض به نظر نمی‌رسد.

روز گذشته، احمد مسجد جامعی، عضو شورای شهر تهران در بازدیدی که از سازمان هواشناسی کل کشور داشت، از زبان داود پرهیزکار، رئیس این سازمان سخنانی شنید که به نوعی، تاییدی دیگر در ضررآفرینی پارازیت های ارسالی بود و البته رد پر رنگی از آن در حوادث توفان تهران می‌توان یافت.

پرهیزکار با تاکید بر اینکه سازمان هواشناسی کشور از استانداردهای سازمان هواشناسی جهان (WMO) پیروی می‌کند، یک سوم تصاویر رادار تهران را ناخوانا خواند و در این باره گفت: متاسفانه یک سوم تصویر رادار تهران واقع در منطقه پرند ناخواناست که احتمالا به دلیل وجود پارازیت، این گونه شده است؛ باید سازمان تنظیم مقررات رادیویی در مورد چرایی این تصویر ناخوانا توضیح دهد.

این سخنان از این رو حائز اهمیت است که می‌بینیم خشکسالی رقم خورده در کنار اشکالات دیگر، موجب شده خاک های مناطق جنوبی پایتخت به قدری نرم شود که بادهای شکل گرفته پیرامون شهر، با گرد و خاک همراه شده و گاه این امر آنقدر شدت بگیرد که توفانی بی سابقه شکل دهد.

کافی است گرد و غبار روز گذشته در پایتخت را مرور کنیم تا دریابیم چگونه نگرانی های شکل گرفته بعد از توفان چند ماه پیش تهران، موجب شده با اندکی سرعت گرفتن باد پیرامون پایتخت، توده‌ای غلیظ ازگرد و غبار سطح شهر را تاریک کرده و آماده باش عمومی برای مقابله با اثرات شوم احتمالی اعلام شود.

بدین ترتیب درخواهیم یافت تا کنون دو اثر نامطلوب از پارازیت به ثبت رسیده که هر دو سلامت شهروندان را به شدت تحت تاثیر قرار می‌دهند و علاوه بر آن، هزینه های سنگین دیگری به پایتخت کشور وارد می‌کنند اما هیچ کدام از این دو برداشت علمی هم تا کنون نتوانسته مسئولان را مجاب به توقف روند ارسال پارازیت کند.

اینجاست که به نظر می‌رسد هنوز مسئولان تصمیم گیرنده درباره ارسال پارازیت بر این باورند که در قیاس بد و بدتر شکل گرفته، اثرات جانبی ارسال پارازیت بد است و امواج ماهواره‌ای که پارازیت ها برای مختل کردنشان به کار گرفته می‌شوند، بدتر هستند، در حالی که مسئولان محیط زیست عکس این نظر را دارند و دیدگاه مسئولان سازمان هواشناسی نیز تقریبا به نظر ایشان نزدیک است.

با این تفاسیر به نظر تنها موضوعی که می‌تواند تکلیف ماجرا را یکسره کند، اعلام نتایج کامل کمیته مشترک شکل گرفته برای بررسی اثر پارازیت ها بر سلامت شهروندان است که اگر به تایید سرطان زا بودن این امواج منجر شود، به نظر کفه ترازو را به نفع قطع ارسال پارازیت بیش از پیش سنگین خواهد کرد؛ البته به شرطی که نظرات این کمیته مشترک تزئینی به حساب نیامده، تخصصی محسوب شده و همه به الزامات پذیرفتن آن تن در دهند نه اینکه کماکان برخی تصمیم سازان این عرصه اصرار به ادامه ارسال پارازیت داشته باشند و سرطان زا بودن این پارازیت ها و اختلال شدید حاصل آمده از آن در روند پیش بینی هواشناسی را قابل اغماض بدانند!

منبع : تابناک

https://hoorkhabar.ir/353854کپی شد!
61
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.