پذیرش ۹۰ درصدی دانشجوی بومی در آموزشکدههای فنیوحرفهای خوزستان
رئیس آموزشکده فنی و حرفه ای شهید چمران اهواز با بیان اینکه در حال حاضر دانشجویان در ۳۳ رشته در مقطع کاردانی و یک رشته در مقطع کارشناسی در آموزشکدههای خوزستان مشغول به تحصیل هستند، تصریح کرد: با توجه به تأکید استاندار و نقش فارغ التحصیلان رشتههای فنی در اشتغال، اولویت نخست آموزشکدههای فنی و حرفهای استان جذب دانشجویان بومی است که به همین دلیل در سال جاری پذیرش دانشجویان بومی به ۹۰درصد افزایش یافته است.
سید بهزاد علوی اظهارداشت: امسال در پنج آموزشکده فنیوحرفهای شهیدچمران، شهدا، کشاورزی، دزفول و آموزشکده دختران در سطح استان، در مجموع حدود ۲هزار و ۳۵۰ دانشجو پذیرش شدند.
علوی با اشاره به اینکه دانشگاههای استان در مطلوبترین شرایط تنها موفق به اجرای ۶۰ درصد سیاست بومیپذیری شدهاند، خاطرنشان کرد: در سال گذشته آموزشکدههای فنیوحرفهای ۸۵ درصد پذیرش بومی داشتهاند که با توجه به نیاز دسترسی آسانتر جوانان استان به آموزش مهارتهای اشتغال، این سهمیه به ۹۰ درصد جذب دانشجویان ارتقا یافته است. همچنین نسبت به سال گذشته پذیرش دانشجویان بیش از ۲۰ درصد افزایش یافته است.
وی از نبود آموزشکدههای فنی و حرفهای در شهرهای آبادان و ماهشهر ابراز ناراحتی کرد و گفت: علیرغم اینکه این شهرها دارای ظرفیت بالای ایجاد و گسترش صنایع مختلف و نیروی انسانی کارآمد هستند، اما متاسفانه تا کنون آموزشکده های فنی و حرفه ای در این شهرها احداث نشدهاست.
علوی تاکید کرد: در حال حاضر ظرفیت آموزشکدههای استان، ۶ هزار دانشجو است که در برنامه توسعه پنجم پیشبینی شدهاست، ۴۵ درصد فارغ التحصیل فنیوحرفهای و کاردانش داشتهباشند؛ اما متاسفانه در حال حاضر آموزشکدههای استان تنها ۱۲ درصد ظرفیت فارغالتحصیلان این رشتهها را به خود اختصاص دادهاند که این امر به علت عدم ایجاد زیرساختهای موردنیاز جهت ایجاد و توسعه این آموزشکدهها در سالهای گذشته است.