لزوم ثبت واقعه دوم مهر آبادان در تقویم رسمی کشور
استاندار خوزستان گفت: واقعه دوم مهر آبادان یک واقعه ملی است و باید در تقویم رسمی کشور ثبت شود.
عبدالحسن مقتدایی پیش از ظهر امروز در مراسم سالگرد بمباران اداره آموزش و پرورش آبادان در دوم مهرماه سال ۵۹ و با قدردانی از برگزارکنندگان این مراسم در آبادان، اظهار کرد: باید به شیوهای عمل کرد که دانشآموزان به خوبی تربیت شده و فردای مملکت را در دست گرفته و کشور را اداره کنند.
وی افزود: معلمان و دبیران باید سعی کنند که با دانشآموز، ارتباط عاطفی برقرار کنند و دانشآموز را به خود نزدیک کنند.
مقتدایی اضافه کرد: در این صورت است که هیچ نقطه مبهمی برای محصل باقی نمیماند و هیچ سئوالی بیپاسخ نخواهد ماند.
استاندار خوزستان تصریح کرد: باید که اصل را در جای خود قرار داد و انشعابات آن منطبق با شرایط باشد که دانشآموز بتواند معنی و مفاهیم را درک کند و از آن استقبال کند.
مقتدایی ادامه داد: اگر امروز در زمینه هستهای به پیشرفتهایی رسیدهایم بر پایه دانش محصلان بوده، و این راه باید توسط دانشآموزان امروز ادامه پیدا کند تا موفقیت کامل کسب شود.
وی با بیان اینکه باید به دنبال تقویت دانشآموزان بود اضافه کرد: اگر قرار باشد تحولی در سطح جامعه رخ دهد، این تحول به برکت زحمت جامعه فرهنگی ما است.
استاندار خوزستان عنوان کرد: رژیم پهلوی تلاش زیادی کرد تا از شهرهای آبادان و خرمشهر وجهه دیگری در دنیا نشان دهد، اما مردم متدین، فرهنگی و سیاستمدار این شهرها بر پایه اعتقادات خود حرکت کرد و حماسههایی چون مقاومت ۴۵ روزه مردم خرمشهر و ایستادگی ۹ ماهه مردم آبادان را رقم زدند.
به گفته وی، و این اصالت شهرهای آبادان و خرمشهر است، نه آن چیزی که رژیم سابق از این دو شهر نشان میداد.
مقتدایی خاطر نشان کرد: در سراسر کشور و در شهرهایی نظیر بهبهان، بروجرد و سایر شهرهای دیگر نیز دانشآموزانی بودند که در هنگام کسب علم به شهادت رسیدند و واقعه دوم مهر آبادان سنبل شهادت در جامعه فرهنگی محسوب میشود.
استاندار خوزستان تصریح کرد: آن روز در اداره آموزش و پرورش آبادان، هم اولیای دانشآموزان حضور داشتند، هم معلمان، هم مدیران و هم خدمتگزاران؛ و همه به نمایندگی از جامعه فرهنگی کشور به شهادت رسیدند.
وی در پایان تاکید کرد: با این حال، لزوم ثبت ملی واقع بمباران اداره آموزش و پرورش آبادان در تقویم رسمی کشور به شدت احساس میشود.