هیچ استانی به اندازه خوزستان کمبود نیروی انسانی ندارد
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان خوزستان گفت: هیچ استانی به اندازه استان خوزستان کمبود نیروی انسانی ندارد که این موضوع در مناطق مرزی استان نیز بیشتر است.
جمشید کمایی صبح امروز در جلسه بررسی مشکلات آموزش و پرورش مناطق مرزی خوزستان اظهار کرد: طرحهایی که آموزش و پرورش برای مناطق مرزی استان در نظر گرفته است، با هدف کاهش افت تحصیلی، ارتقای کیفیت آموزش و پرورش، افزایش پوشش تحصیلی، بهبود وضعیت تحصیلی، ارتقای فرهنگ کتابخوانی، آموزش مربیان پرورشی و خانوادههای دانشآموزان است.
وی با بیان اینکه ۲۶۴ هزار و ۶۱۰ دانشآموز در مناطق مرزی خوزستان تحصیل میکنند، افزود: این دانشآموزان در شهرستانهای سوسنگرد، هویزه، بستان، خرمشهر، آبادان، اروندکنار، هندیجان، شوش، شاوور، بندرامام و ماهشهر هستند.
کمایی گفت: با توجه به کمبود شدید نیروی انسانی در مناطق مرزی استان که شامل دو هزار و ۲۸۴ نیرو است، در این مناطق تکرار پایه و ترک تحصیل بسیاری صورت میگیرد.
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان خوزستان تصریح کرد: در مناطق مرزی، دستورالعمل و شیوهنامهای تدوین شد که توسعه و تقویت کلاسهای پیشدبستانی ویژه مناطق دوزبانه و تجهیز و راهاندازی کتابخانههای آموزشگاهی از این سری اقدامات است.
کمایی عنوان کرد: در مناطق مرزی و روستایی استان با توجه به بالا بودن آمار ازدواجهای فامیلی و بروز اختلالات در دانشآموزان، ممکن است دانشآموز تنها در یک مورد خاص اختلال داشته باشد که باید آن اختلال در همان یک مورد رفع شود و نباید دانشآموز را در مدارس استثنایی جای داد.
معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش استان خوزستان خاطرنشان کرد: تفاوت مناطق مرزی با سایر مناطق در این است که نسبت به سایر نقاط کمبود نیروی انسانی در این مناطق بیشتر و افت تحصیلی نیز متاسفانه در مناطق مرزی نسبت به جمعیت آن بیشتر است.