رییس سازمان بسیج ورزشکاران: عدم‌بردباری، از چالش‌های جدی در ورزش است

رییس سازمان بسیج ورزشکاران کشور، عدم‌بردباری را یکی از چالش‌های جدی در ورزش دانست.

 داوود آذرنوش در همایش اخلاق و راهبردهای اسلامی در ورزش که امروز، ۱۶ اردیبهشت ماه در اداره کل ورزش و جوانان خوزستان برگزار شد، با تبریک قهرمانی تیم فوتبال فولادخوزستان در لیگ برتر اظهار کرد: دغدغه ای که مقام معظم رهبری دارد به نوعی مربوط به بحث عمل است و همانطور که ایشان فرموده اند از نظر منابع اسلامی و نظری کمبود و مشکلی نداریم.

وی ادامه داد: ما جامعه ورزشی‌ای داریم که باید در آن بحث های عملی انجام شود و یکی از بحث های جدی دیگر مربوط به سبک زندگی ورزشکاران است. در گذشته یک نوجوان و جوان وقتی می خواست از فلان ورزشکار یک رشته الگوبرداری کند، توجه خود را به خصوصیات تکنیکی و رفتاری آن فرد جلب می کرد تا خصوصیات خود را به او برساند اما در حال حاضر یک نوجوان و جوان زمانی که می خواهد از یک بازیکن الگوبرداری کند، به ماشین، خانه و درآمد مالی آن ورزشکار نگاه می کند و با خود می گوید من چه زمانی می توانم به طور مثال یک فوتبالیست شوم تا به آن ماشین و درآمد برسم.

رییس سازمان بسیج ورزشکاران کشور گفت: داشتن درآمد و سرمایه‌گذاری اشکال ندارد اما راه و روش برخی ها خوب نیست و آثار سوء آن باعث ایجاد ناهنجاری، پرخاشگری، بداخلاقی و افشاگری می شود. جامعه ورزش باید رفتار عملی داشته باشد.

وی عنوان کرد: باید فرامین رهبر معظم انقلاب اسلامی را عملیاتی کنیم و با کمک به یکدیگر، به جامعه ورزش در حوزه فرهنگ کمک کنیم و به سبک زندگی بپردازیم و بداخلاقی ها را نیز کم کنیم.

آذرنوش ادامه داد: استان خوزستان با توجه به گستردگی و توان بالایی که در جامعه ورزش آن و مردم خونگرمش وجود دارد، می‌تواند به موضوع سبک زندگی ورود پیدا کند. ما امسال شعار اخلاقی مان را “ادب، بردباری و غیرت” نام‌گذاری کرده ایم و به دنبال آن هستیم که با اقدامات عملی، به آن بپردازیم.

وی بیان کرد: بردباری یکی از چالش های جدی است و متاسفانه برخی ورزشکاران و مربیان ما خویشتن‌دار نیستند و در برخی از رشته ها شاهد این عدم خویشتن‌داری هستیم که این مسیر بدی است. البته روح ورزشکار ما با غیرت عجین شده است. به هر حال باید همگی دست به دست هم دهیم تا اقدامات عملی را انجام دهیم.

رییس سازمان بسیج ورزشکاران کشور گفت: باید در ابتدای سال چند هدف‌ را برای خودمان مشخص کنیم تا در پایان سال ببینیم خروجی آن چه بوده است و باید بپذیریم که برخی از اقدامات نیز، نیاز به پول ندارند. ما این آمادگی را داریم که با توجه به دیدگاهی که خوزستان و کیانی‌زاده، مدیرکل ورزش و جوانان آن دارد، به آن‌ها کمک کنیم.

وی با بیان اینکه امسال برنامه های بسیج ورزشکاران دارای دو محور است ادامه داد: اولین محور ما کارهای شکلی محتوایی است؛ مانند برنامه های راهیان نور و دومین محور ما که جدی به آن می پردازیم و به محور نخست نیز کمک می کند، محور تربیتی است.

آذرنوش افزود: محور ما در بخش تربیتی، مربیان هستند که باید سطح آگاهی و رفتاری آن‌ها را بالاتر ببریم. قطعا اگر این کار انجام شود، بخش عمده ای از راه را طی کرده‌ایم. ما در این بخش نیز حاضریم به استان خوزستان کمک کنیم و دوره هایی را نیز برای آن‌ها پیش‌بینی کرده ایم. البته این بخش زمان‌بر است ولی به هر حال باید کار را از جایی آغاز کرد. در این بخش می‌توان برای آغاز کار به اولویت ها پرداخت که خوزستان می تواند پیش‌قدم باشد.

 

https://hoorkhabar.ir/19984کپی شد!
98
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.