پیام معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری اهواز به مناسبت روز خبرنگار

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری اهواز به مناسبت ۱۷ مردادماه و روز خبرنگار پیامی را صادر نمود.

در این پیام آمده است:

روز خبرنگار فرصتی است برای ارج نهادن به این هنرمندان عرصه هنر و نخبگان عرصه فرهنگ که بار سنگین اطلاع‌رسانی و آگاهی بخشی جامعه را بر دوش می‌کشند و آیینه‌دار آن هستند. شاید هیچ کجای دنیا نتوان هیچ قشری خلاق‌تر، تاثیرگذارتر و مشتاق‌تر از خبرنگاران برای اعتلای جامعه یافت.گرامیداشت سالروز شهادت شهید صارمی به‌عنوان روز خبرنگار، روزی را رقم زد تا قدردان شهامت‌ها و جانفشانی‌های همیشگی‌ این یاوران فرهنگ و اجتماع باشیم.

آهن‌جان با اشاره به مزین شدن سال ۹۳ به نام «فرهنگ و اقتصاد با عزم ملی و مدیریت جهادی» به نقش کلیدی خبرنگاران در تحقق اهداف این سال اشاره کرد و افزود: همچنانکه مقام معظم رهبری بارها تاکید کرده‌اند که سیاست، اقتصاد و سایر حیطه‌ها ذیل فرهنگ بوده و فرهنگ همچون هوای جامعه است، حرکت رو به پیشرفت و بالندگی مدیریت شهری و بهبود کیفیت زندگی شهروندان فهیم اهوازی را منوط به آگاهی‌بخشی به شهروندان و ارتقای فرهنگ عمومی می‌دانیم که این مهم جز با اتکای به هنر خبرنگاران که حد واسط بین مردم و مسئولین هستند، مقدور نیست.

در بخش دیگری از این پیام آمده است: ضمن تبریک روز خبرنگار به تمامی خبرنگاران دلسوز و متعهد برخود می‌بالیم که همیشه از همراهی و نقدهای این عزیزان بهره برده‌ایم و باور داریم مطالبه‌گری و آگاهی بخشی خبرنگاران، این چشم‌های بینای جامعه، امیدبخش، شورآفرین و نشان پویایی یک جامعه است و امیدواریم که در سایه الطاف حضرت حق  این نمایندگان افکار عمومی در رسالت خویش بیش از پیش موفق باشند وبا نقدهای سازنده و تیزبینانه خود در مسیر رفع کاستی ها و اعتلای فرهنگ عمومی شهر اهواز گام بردارند.

https://hoorkhabar.ir/177102کپی شد!
307
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.