امام جمعه آبادان: سطح کیفی مدارس به لحاظ علمی مشخص شود
امام جمعه آبادان گفت: باید سطح کیفی مدارس اعم از دولتی، غبر دولتی و هیئت امنایی به لحاظ علمی مشخص شود.
حجتالاسلام علی ابراهیمیپور ظهر امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش این شهرستان، اظهار کرد: باید کارگروهی تشکیل شود تا جایگاه علمی دانشآموزان مشخص شود.
وی ادامه داد: باید در بخش علمی رتبهگذاری و برنامهریزی شود، مشکل مدارس ما تنها آب و برق و کمبود منابع مالی نیست بسیاری از مدارس به لحاظ علمی در سطح پایینی قرار دارند و این به هیچ عنوان برازنده دانشآموزان آبادانی نیست.
امام جمعه آبادان تصریح کرد: بهترین و بیشترین نخبگان در آبادان وجود دارد اما جدیتی که سایر شهرستانها وجود دارد سبب شده تا آن شهرها نسبت به آبادان در جایگاه بالاتری قرار گیرند.
ابراهیمیپور یادآور شد: جمعبندی نظرات فرهیختگان، نخبگان و اساتید علمی در راستای بهبود وضعیت دانشآموزان در کسب رتبههای برتر در کنکور سراسری باید صورت گیرد.
وی خاطرنشان کرد: برای این منظور باید شورایی با عضویت متخصصان امر تشکیل شود و با هدفگذاری و جدیت در کار از نظر کیفی شهر را بالا ببرند.
امام جمعه آبادان با اشاره به قطعی برق و آب مدارس از سوی ادارات مربوطه برای دریافت مطالباتشان از مدارس آن را نوعی گروکشی خواند و گفت: مایه تأسف است که بشنویم آب و برق مدارس قطع شده است، دوستان اصلا در این فضا وارد نشوند.
ابراهیمیپور با بیان اینکه به هیچ عنوان آب و برق مدارس نباید قطع شود، تأکید کرد: مدیران مدارس باید در راستای پرداخت بدهی خود به ادارات آب و برق کوشش کنند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برگزاری یادواره دوم مهر که به مناسبت شهادت ۲۵ نفر از فرهنگیان و رئیس آموزش و پرورش این شهرستان برگزار میشود، اظهار کرد: در یادوارههای پیشین که برگزار شد حضور معلمان و مدیران مدارس در مراسم بسیار کمرنگ بود، برای این منظور اداره آموزش و پرورش باید موضوع را به طور جدی دنبال کند.
وی تصریح کرد: برای ثبت روز دوم مهرماه به عنوان شهدای آموزش و پرورش آبادان در تقویم ملی اقداماتی انجام شده و امید میرود این کار هر چه سریعتر انجام شود.
امام جمعه آبادان همچنین با اشاره به برکات ماه مبارک رمضان، از آن به عنوان فرصتی طلایی برای انسانها نام برد و یادآور شد: ماه رمضان درسهای زیادی را به ما میآموزد اما چون کم توجه هستیم آثار عبادت را نمیبینیم.
ابراهیمیپور گفت: ماه رمضان در کاهش جرائم و توسعه اخلاقیات تاثیر بسزایی دارد، اگر نمازمان درست برگزار شود درجه منکرات به شدت کاهش مییابد.
وی افزود: امنیت فکری، اخلاقی، اجتماعی، سیاسی و مدیریتی در جامعه با حاکمیت اخلاقیات در جامعه ظاهر و پایدار میشود و به عکس اگر از اخلاقیات فاصله گرفتیم مشکلات جدیتر و بیشتر میشود.
وی اظهار کرد: اگر به سمت روشن فکری غربی پیش رویم آسیبها بیشتر میشود اما اگر به سمت اخلاقیات اسلامی و دینی پیش رویم ناهنجاریهای اجتماعی در جامعه کمتر میشود.
وی در پایان اضافه کرد: رمضان یک امتحان است تا بتوانیم آثار دین را در ابعاد مختلف زندگیمان مدیریت کنیم.