پیگیری ۷ شاخص افت تحصیلی در خوزستان
مدیرکل آموزش و پروش خوزستان از پیگیری ۷ شاخص افت تحصیلی در این استان خبر داد.
محمد تقیزاده در جلسه شورای آموزش پرورش پیش از ظهر امروز استاندار خوزستان از مشکلات پیش روی این نهاد در امر آموزش خبر دادو اظهار کرد: وجود گویشها و فرهنگهای متفاوت در استان کمبود امکانات فرهنگی ورفاهی باعث بالا رفتن نرخ ترک تحصیل میان دانش آموران مناطق مرزی است.
وی افزود: که بخشی از این عدم توسعه فرهنگی دارای ریشههای تاریخی، به ساختار منطقهای و قومی و نیز هجمههای بیگانگان در طول این سنوات بر میشود.برای رفع این کمبودها هفت شاخص در نظر گرفته شده است که برخی از آنها در مراحل مقدماتی هستند و برخی دیگر در دستور کار آموزش وپرورش است.
مدیر کل آموزش و پروش استان خوزستان اظهار کرد: از مهمترین شاخصهای راهبردی پایین بردن سن تحصیل در این منطقه است و توجه به امر پیش دبستانی میتواند کمک شایانی به این طرح کند.توجه خاص به دانش آموزان دختر در تمام مقاطع با نگاه به محرومیتهای فرهنگی اجتماعی در حضور آنها به ویژه در شهرهای مرزی است.
وی از دیگر شاخصهای طرح کاهش نرخ افت تحصیلی و علمی استان توجه به تقویت دینی و ملی دانش آموزان، توسعه هنرستانها، مراکز فنی حرفهای ایجاد مشاغل فنی، تقویت زبان و ادبیات فارسی، حفظ ارزشهای قومی و زبانی منطقه در چارچوب قوانین نظام دانست.
تقیزاده خاطرنشان کرد: ایجاد کارگاههای آموزشی مدیران و معلمان برای اعزام به مناطق مرزی، قدردانی از معلمان نمونه که در کنار امر آموزش به مهارت آنها تلاش کردهاند در این طرح اجرا خواهد شد.
مدیر کل آموزش وپروش استان خوزستان در پایان از سهم پایین بودن رتبه علمی استان به میزان ۲۰ درصد خبر داد.
در این جلسه هم چنین آمارهایی از تعداد دانش آموزان بازمانده از تحصیل و تکرار پایه ارائه که در سال تحصیلی گذشته حدود ۱۰ هزار دانش آموز تکرار پایه و۴ هزار ۳۶۷ دانش آموز بازمانده از تحصیل ثبت شده است.