فرمانده جدید کل انتظامی کشور:

معماری جدید فراجا در پیش است

این مقام مسئول امنیتی و انتظامی اظهار داشت: نهضت علمی و کشف جرم با قدم‌هایی همراه با آرامش و اقتدار خواهیم داشت.
کد خبر : 709837
تاریخ انتشار : ۲۰ دی ۱۴۰۱ - ۰۹:۱۰
معماری جدید فراجا در پیش است

هورنیوز – سرتیپ پاسدار احمدرضا رادان فرماندهی کل انتظامی اظهار کرد: با تمامی نظرات نخبگان و اهالی فن حتما این هدف مهم و معماری جدید در فراجا محقق می‌شود.

 

وی گفت: برای خدمت به این مردم که شایسته هستند قدم هایی توام با اقتدار و آرامش بر می داریم و رویکرد من این است که عقب ماندگی که در فرماندهی انتظامی خصوصاَ در حوزه معیشت پرسنل بوده را به نحو احسن با همکاری دولت و مجلس پیش ببرم.

 

این مقام مسئول ادامه داد: آرامش و امنیت خدمات پر ثواب، اما حساس است که با تمامی ظرفیت و امکانات در پیش خواهیم گرفت.

 

آئین تکریم فرمانده سابق کل انتظامی کشور و فرمانده جدید فراجا با حضور مقامات کشوری و لشگری برگزار شد و با قرائت حکم مقام معظم رهبری، سردار احمدرضا رادان به طور رسمی فرمانده کل انتظامی کشور شد.

 

در این مراسم سرلشکر باقری، رییس ستادکل نیروهای مسلح، امیر موسوی فرمانده کل ارتش، سردار وحیدی وزیرکشور، سرلشکر رحیم صفوی دستیار فرمانده معظم کل قوا، سردار اشتری فرمانده پیشین فراجا، سردار اسماعیل احمدی مقدم فرمانده اسبق فراجا و حجت الاسلام خطیب وزیر اطلاعات حضور داشتند.

ارسال به تلگرام
کانال خبری هورنیوز
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

*

code