خشکسالی تهدیدی برای تولیدات خرمای خوزستان

هورنیوز – مسعود خیاط زاده عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی آبادان، صنایع، معادن و کشاورزی آبادان اظهار کرد: سالانه بین ۱۷۰ تا ۲۰۰ هزار تن خرما در استان خوزستان تولید می‌شود.

 

وی خرمای خوزستان را دارای دو مزیت خوراکی و صنعتی عنوان کرد و ادامه داد: بین استان‌های خرماخیز ایران، خوزستان یکی از مناطق خرماخیز کشور است که برداشت خرما در آن زیاد است.

 

عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی آبادان، صنایع، معادن و کشاورزی آبادان خرمای تولیدی خوزستان را با ویژگی‌های انحصاری قلمداد کرد و گفت: خرمای تولیدی استان خوزستان تنها خرمایی است که از نظر گرما مقاومت زیادی نسبت به سایر خرماهای کشور دارد و زمان ماندگاری آن بیشتر است.

 

ویژگی‌های خرمای خوزستان
خیاط زاده با تاکید بر اینکه عمده خرماهای کشور حالت تازه خوری دارد، عنوان کرد: این موضوع در حالی است که خرمای سایر(استعمران) خوزستان به دلیل مقاومت و همچنین شیره بالایی که دارد آن را متمایز کرده است.

 

وی با اشاره به تغییرات اقلیمی و خشکسالی در استان خوزستان تصریح کرد: به طور حتم چنانچه مشکلات آبی رفع نشود شاهد تاثیرات منفی در حوزه تولید خرمای این استان خواهیم بود.

 

عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی آبادان، صنایع، معادن و کشاورزی آبادان موفقیت آینده نخیلات خوزستان را در گروی اجرای برنامه‌های گروهی و انجمنی دانست و گفت: باید با ایجاد تشکل‌ها و انجمن‌ها با یک هم اندیشی و خرد جمعی برنامه ریزی‌های تخصصی و اصولی صورت بگیرد تا از رکود چندساله‌ حاکم، خارج شویم.

 

خیاط زاده با اشاره به ظرفیت صادراتی عظیم تولیدات خرمای خوزستان اظهار کرد: در حوزه صادرات و بازاریابی با توجه به اینکه خرمای سایر(استعمران) به کشورهای خارجی همچون اروپا و کانادا صادر می‌شود باید در راستای افزایش تولید تلاش‌های جدی صورت گیرد.

https://hoorkhabar.ir/696396کپی شد!
93
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.