جشنواره غذاهای محلی و بومی در آبادان برگزار می شود

شهرام ترحمی اظهار کرد: جشنواره غذاهای محلی و بومی منطقه، ۲۰ مهرماه سال جاری در نمایشگاه سازمان منطقه آزاد اروند برگزار می‌شود.

وی افزود: این جشنواره با همکاری گروه تغذیه، روابط عمومی و توسعه شبکه معاونت بهداشت دانشکده علوم پزشکی آبادان و سازمان منطقه آزاد اروند دایر می‌شود.

معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی آبادان ادامه داد: جشنواره یاد شده با نیت تقدیر از خدمات داوطلبانه خیرین سلامت، رابطان بهداشتی و همچنین معرفی آنها به سازمان‌های دولتی و عموم مردم  شهرستان‌های آبادان و خرمشهر برگزار خواهد شد

*بهورزان نمونه منطقه در جمع کشوری‌ها

معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی آبادان در ادامه این گفت‌وگو با اشاره به آیین گرامیداشت روز بهورز که ۱۲ شهریور در مشهد مقدس برگزار می‌شود، عنوان کرد: در این مراسم، ندا دلپذیر؛ کاردان نمونه از خرمشهر و نازی وحیدی؛ بهورز نمونه از آبادان  به همراه فرهاد صریحی؛ کارشناس مسئول آموزشگاه بهورزی به نمایندگی از دانشکده علوم پزشکی آبادان حضور دارند.

وی همچنین از آغاز دوره دهم آموزش دانش‌آموزان بهورزی در شهریور خبر داد و افزود: در این دوره آموزشی ۲ ساله قرار است تعداد هشت نفر دانش‌آموز بهورز پس از فراگیری آموزش‌های لازم برای اشتغال در خانه‌های بهداشت شهرستان‌های تابعه دانشکده علوم پزشکی آبادان تعلیم ببینند.

*سرشماری آبادان و خرمشهر

معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی آبادان در قسمت دیگری از این گفت‌وگو به انجام سرشماری کشوری شهرهای ۵۰ و ۵۰۰ هزار نفری که  آبادان و خرمشهر را نیز شامل می‌شوند اشاره کرد و گفت: با توجه به اهمیت اطلاعات سرشماری قرار است که داده‌های سرشماری از سال۱۳۹۴ در مناطق روستایی و شهری به صورت الکترونیک جمع‌‎آوری شوند.

وی خاطرنشان کرد: این سرشماری که به عنوان نقطه عطفی در نظام ارائه خدمات سلامت و نظام اطلاعات آن محسوب می‌شود، نشانگر ظرفیت بالای مدیریتی حوزه سلامت بوده و آزمونی برای برآورد میزان توانمندی حوزه بهداشت محسوب می‌شود.

ترحمی در پایان تصریح کرد: از این رو بدنبال انجام سرشماری روستاها و شهرهای زیر۲۰هزار نفر در سراسر کشور، سرشماری شهرهای۵۰-۵۰۰هزار نفر نیز به زودی انجام می‌شود.

 

https://hoorkhabar.ir/580603کپی شد!
61
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.