ساماندهی ۸ هزار خانوار عشایری در کانون‌های ساکن

مدیرکل امور عشایر خوزستان گفت:‌ حدود ۸ هزار خانوار عشایری در کانون‌های هدایتی و خودجوش ساکن، ساماندهی شدند.

علیرحم کریمی عنوان‌کرد: ‌اسکان عشایر یکی از طرح‌های اصلی ساماندهی است که در قالب کانون‌های خودجوش و هدایتی در هر شهرستان و با توجه به ظرفیت آن انجام می‌شود.

وی افزود: کانون‌های خودجوش کانون‌هایی هستند که عشایر در اراضی تحت مالکیت خود در یک منطقه متمرکز می‌شوند و سازمان عشایر، خدمات لازم مانند جاده، آب، سوخت، بهداشت و درمان را برای آن‌ها تامین می‌کند.

مدیرکل امور عشایر خوزستان بیان‌کرد: برنامه اسکان کانون‌های هدایتی نیز در اراضی ملی و در مناطقی که عشایر پروانه چرا در آن دارند، اجرا می‌شود. بخش مهمی که در کانون‌های هدایتی دنبال می‌شود اشتغال است؛ با توجه به این‌که شغل اصلی عشایر دامداری است، در این نوع اسکان اشتغال دیگری پیش‌بینی شده که عشایر در اراضی‌ای که ساکن می‌شوند، علاوه بر دامداری به کشاورزی نیز مشغول می‌شوند و از این طریق امرار معاش خواهند کرد.

کریمی تصریح‌کرد:‌ در کانون‌های هدایتی نیز همانند کانون‌های خودجوش، خدمات لازم از جمله ایجاد جاده‌ها، تامین آب و برق، مدرسه و بهداشت و درمان ارائه می‌شود. این نوع کانون‌ها در واقع به صورت شهرک عشایری ایجاد شده‌اند.

وی خاطرنشان‌کرد: تاکنون در بخش‌های شعیبیه و شهید قلی‌پور شوشتر، بخش‌های حاشیه شوش، دره بازار بهبهان، دره مختار اندیمشک و بخش کوثر دزفول، کانون‌های هدایتی ایجاد شده است.

https://hoorkhabar.ir/137495کپی شد!
184
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.