ریشه‌کنی بی‌سوادی از اولویت‌های آموزش و پرورش آبادان است

سرپرست اداره آموزش و پرورش آبادان گفت: ریشه‌کنی بی‌سوادی از اولویت‌های اصلی کاری آموزش و پرورش آبادان به شمار می‌رود.

سید سعید موسوی ظهر امروز در جلسه شورای راهبردی ستاد سوادآموزی در محل سرسرای اجتماعات آموزش و پرورش اظهار کرد: پدیده سوادآموزی پدیده‌ای فرهنگی است که اگر به آن پرداخته نشود جامعه با آن به مشکل برخورد می‌کند.

وی اضافه کرد: باید موضوعاتی همچون با سواد کردن نوجوانان ۱۰ تا ۲۰ سال و اجرایی شدن شیوه‌نامه انسداد مبادی و ظرفیت‌سازی در جهت کاهش بی‌سوادی به طور جدی دنبال شود.

سرپرست اداره آموزش و پرورش آبادان تصریح کرد: استفاده از توان سایر دستگاه‌های اجرایی در جهت رفع بی‌سوادی نیز باید پیگیری و انجام شود.

وی یادآور شد: به منظور تحقق فرمان مقام معظم رهبری، آموزش و پرورش با محوریت اداره سوادآموزی باید از طریق بسیج عمومی و بهره‌برداری مطلوب از منابع، فرصت‌ها و ظرفیت‌های موجود برای به صفر رساندن بی‌سوادی در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال در طول برنامه پنجم توسعه در جهت ارتقای سطح فرهنگی و نشر فرهنگ اسلامی در میان سوادآموزان و ایجاد زمینه برای پایه‌گذاری نظام آموزشی بزرگسالان برنامه‌ریزی و کار کند.

موسوی مطرح کرد: ایجاد عزم ملی و اراده عمومی و بسیج تمام منابع، امکانات، فرصت‌ها با ظرفیت‌های موجود، انسداد مبادی ورودی بی‌سوادی، ایجاد تنوع در شیوه‌های جذب و آموزش سواد‌آموزان، توسعه فعالیت‌های تحکیم و تعمیق سواد و کارآمدسازی نظام تشویق و تقویت انگیزش در سوادآموزان و آموزش دهندگان از جمله اهداف کیفی شورای راهبردی سوادآموزی به شمار می‌رود.

موسوی گفت: ارائه راهکارها و ضوابط تشویق بی‌سوادان به امر سوادآموزی و الزامات مناسب برای فراهم شدن زمینه‌های جذب هر چه بیشتر آنان به این امر باید مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود در دستگاه‌های اجرایی و نهادهای اجتماعی دولتی و غیر دولتی و ارائه خدماتی که سوادآموزی را راهبردی می‌کند از جمله راهبردهای ریشه‌کنی بی‌سوادی محسوب می‌شود.

سرپرست اداره آموزش و پرورش آبادان، از فرهنگ‌سازی مناسب برای جذب بی‌سوادان و اجرای آموزش‌های سوادآموزی از طریق شبکه‌های صدا و سیما، لحاظ کردن شاخص فعالیت سوادآموزی کارکنان به عنوان ملاک ارزیابی درون دستگاهی و انتخاب دستگاه‌های اجرایی برتر، تخصیص حجم ابلاغی جهت تحت پوشش قرار دادن هر اداره به میان ۵۰ نفر، انعکاس و نشر این برنامه در راستای اهداف کیفی برنامه به نحو مطلوب و برگزاری جشن شکرگزاری به عنوان دیگر فعالیت‌های قابل اجرا در این زمینه نام برد.

https://hoorkhabar.ir/126662کپی شد!
135
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.