۳۵ درصد از تولید ذرت کشور به خوزستان اختصاص دارد
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی خوزستان گفت: استان خوزستان با تولید یک ونیم میلیون تن ذرت در کشور عنوان نخست این محصول را به خود اختصاص داده است.
محمد قاسمینژاد اظهار کرد: ذرت معمولا در دو مقطع بهاره و تابستانه انجام میشود و کشت تابستانه در استان خوزستان از ۲۰ تیرماه آغاز و تا اواخر مردادماه ادامه خواهد داشت.
وی در پاسخ به سئوال خبرنگار ما که چند هکتار از زمینهای استان زیر کشت ذرت میروند افزود: در استان خوزستان کشت تابستانه ۱۰۵ هزار هکتار و ۱۴ هزار هکتار فصل بهار زمین به محصول ذرت اختصاص دارد.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی خوزستان با بیان اینکه بیشترین کشت ذرت در زمینهای شمال استان انجام میشود تصریح کرد: شهرستانهای شوش، دزفول، اندیمشک، شوشتر، گتوند و بهبهان به ترتیب بیشترین هکتار زیرکشت ذرت را در استان دارا هستند.
وی ادامه داد: از نیمه دوم آبان تا اواخر آذرماه سالجاری نیز زمان برداشت ذرت از سطح اراضی خواهد بود.
محمد قاسمینژاد اظهار کرد: سال گذشته حدود ۷۵۰ هزار تن ذرت دانهای و ۸۵۰ هزار تن ذرت علوفهای که در مجموع یک و نیم میلیون تن برداشت ذرت از سطح زمینهای کشاورزی استان داشتهایم.
وی گفت: استان خوزستان با این میزان تولید موفق شد بر سکوی نخست تولید ذرت کشور قرار گیرد و استانهای فارس و کرمانشاه نیز به ترتیب در جایگاههای دوم وسوم قرار دارند.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان در پایان در پاسخ به سئوال خبرنگار فارس که امسال پیشبینی برداشت چند تن ذرت از سطح زیرکشت زمینهای استان میشود افزود: باتوجه به سطح زیر کشت امسال نیز همانند سال گذشته پیشبینی میشود حدود ۷۵۰ هزار تن ذرت دانهای و ۸۵۰ هزار تن ذرت علوفهای که در مجموع یک و نیم میلیون تن برداشت شود.