گردهمایی ذبح اسلامی در خوزستان برگزار شد

گردهمایی ذبح اسلامی با حضور مسئولان دفاترحوزه نمایندگی ولی فقیه ادارات کل دامپزشکی کشور در اهواز برگزار شد.

گردهمایی دو روزه مسئولان دفاتر حوزه نمایندگی ولی فقیه ادارات کل دامپزشکی کشور با حضور حجت‌الاسلام محمدباقر لیاقتی مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان دامپزشکی و حجت‌الاسلام علیجان‌زاده رئیس اداره نظارت بر ذبح شرعی، حجت‌الاسلام مسعود لویمی نماینده ولی فقیه در اداره کل دامپزشکی خوزستان و کنارکوهی مدیرکل دامپزشکی استان برگزار شد.

حجت‌الاسلام مسعود لویمی در ابتدا ضمن خوشامدگویی به حاضران در جلسه به ارائه توضیحاتی پیرامون برنامه‌های همایش اردیبهشت ماه پرداخت و از متولیان این گردهمایی و زحماتشان قدردانی کرد.

دراین مراسم کنارکوهی با بیان خوش آمدگویی به مهمانان در خصوص عملکرد اداره کل دامپزشکی استان خوزستان مطالبی را ارائه کرد و سپس ادامه داد: دامپزشکی ارگان خدماتی علمی بوده و به همراه بازوی دینی می‌تواند باعث نشر فرهنگ اسلامی در زمینه تولید غذای حلال گردد.

در ادامه این مراسم حجت‌الاسلام بهرام‌پور نماینده ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی خوزستان ضمن تشکر از برگزارکنندگان این همایش به بیان مسائل مربوط به نظارت شرعی اشاره کرد و خواستار توجه بیشتر مسئولان دفاتر نمایندگی ولی فقیه به امر روحانیت یعنی تقویت ایمان و تقوای انسان‌ها شده و بعد به وظیفه نظارت شرعی خود بپردازند تا زیربنای تمدن بزرگ اسلامی که همان غذای سالم و طیب مردم است فراهم گردد.

وی گفت: همچنین مسئولیت‌پذیری از وظایف ناظران شرعی بوده و باید در این زمینه اهتمام جدی داشته باشند.

حجت‌الاسلام محمد باقر لیاقتی مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان دامپزشکی کشور مطالبی پیرامون سخنان مقام معظم رهبری در خصوص شعار سال را مطرح کرد و اینکه این پیام چهار محور دارد و جهت‌دهی فرهنگ اقتصاد در سایه فرهنگ دینی است و با به‌کارگیری عزم مردم و استفاده از سرمایه‌های ملی در زمینه اجرا از شیوه مدیریت جهادی بهره برده زیرا این چهار  رکن حساس اقتصاد، فرهنگ، عزم ملی و مدیریت جهادی به ما جهادگرها مرتبط می‌شود.

حجت‌الاسلام علیجان‌زاده رئیس اداره نظارت بر ذبح شرعی نیز در ادامه اظهار داشت: در حال حاضر حدود ۸۰۰ نفر ناظر شرعی در کشور بر کشتارگاه‌های دام و طیور فعالیت دارند و انتظار می‌رود این امر در سال ۹۳ با جذب ناظر شرعی و نظارت آنها بر مراکز صید و اسکله‌های صیادی و پرورش آبزیان، مراکز فرآوری و بهره برداری نظیر مراکز بسته بندی، سردخانه‌ها، کنسرو سازی و همچنین گمرکات کشور افزایش یافته تا از لحاظ نظارت شرعی اطمینان بیشتری حاصل گردد.

وی بیان کرد: در این همایش دو روزه پنج کارگروه توجیهی تشکیل شد و از مهمترین مباحث مطرح شده در این کارگاه‌ها می‌توان به تنظیم فرم واحد برای قراردادهای ناظرین ذبح شرعی، تهیه و تنظیم دستورالعمل مراکز فرآوری و عمل‌آوری و بازنگری در دستورالعمل‌های سابق، تشکیل بانک اطلاعات و تنظیم فرم فعالیت‌ها به‌صورت یکنواخت، آبزیان و گمرکات و دستورالعمل تجمیع اجزاء حرام اشاره کرد.

در این همایش بر الصاق کد نظارت بهداشتی همه فرآورده‌های خام دامی بر روی محصولات صادر شده تاکید شد و پس از تأئید نظارت شرعی مجوز قرنطینه‌ای ـ بهداشتی صادر گردد.

همچنین مسئولان دفاتر به بیان نقطه نظرات، انتقادات و پیشنهادات پیرامون مسائل اجرای امر نظارت شرعی را مطرح کردند. علاوه بر این در این گردهمایی به مسائل پیرامون مشکل جایگاه و تشکیلات، شرح وظایف و بازنگری در تشکیلات دفاتر نمایندگی ولی‌فقیه و تغییر ساختار موجود پرداخته شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، در حاشیه این همایش دو روزه جهت تجدید میثاق با آرمان های شهدا و انقلاب اسلامی بازدید از مناطق جنگی استان خوزستان و مزار شهدای هویزه توسط مسئولان دفاتر نمایندگی ولی فقیه به همراه کارشناسان نظارت شرعی دفاتر استان‌ها صورت گرفت.

https://hoorkhabar.ir/12259کپی شد!
104
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.