شهردار اهواز: در اعتبارات حاشیههای شهر تجدید نظر شود

شهردار اهواز خواستار تجدیدنظر استاندار در تخصیص اعتبارات مناطق حاشیهای و محروم اهواز شد.
سیدخلف موسوی در جلسهای که به منظور بررسی مشکلات منطقه حاشیهای کوی سیاحی برگزار شد، اظهار کرد: اهواز حدود ۳۰۰ هزار نفر ساکن در حاشیه شهر دارد که این مناطق به شهرداری عوارض پرداخت نمیکنند و این در حالی است که بر اساس قانون، عوارض هر منطقه باید در همان منطقه هزینه شود به این ترتیب، موضوع توانمندی حاشیهها به گونهای مغفول مانده است.
وی ادامه داد: قابل توجه است که امسال اعتبارات حاشیهها برای شهرداری اهواز صفر بوده و چیزی تخصیص پیدا نکرد. این در شرایطی است که ماهی یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان صرف هزینههای رفت و روب در مناطق حاشیه شهر میشده است.
شهردار اهواز عنوان کرد: به دلیل اینکه مناطق حاشیهای عمدتا مناطق محرومی هستند، شهرداری یک ریال عوارض از مردم حاشیه نمیگیرد ولی در هر ماه بابت ارایه خدمات و حقوق کارگران مبلغی بیش از ۳ میلیارد تومان در این مناطق هزینه میکند.
موسوی افزود: در خصوص جمعآوری زباله نیز سه ماشین حمل زباله با ۱۲ کارگر در منطقه کوی سیاحی مشغول به کار هستند. تاکنون نیز حدود ۵۷ هزار مترمربع زیرسازی آسفالت در منطقه انجام شده است و در انتظار این هستیم که اگر اقدامات گازکشی و امور این چنینی قرار است انجام شود، آسفالت خیابانها را به تعویق بیاندازیم در غیر این صورت، خیابانها آماده آسفالت هستند.
وی گفت: از استاندار خوزستان و معاونت عمرانی انتظار داریم در اعتبارات حاشیههای شهر تجدید نظر شود تا بتوان بهتر به این مناطق خدماترسانی کرد. سال گذشته استاندار ۲۰ میلیارد تومان برای اعتبارات حاشیههای شهر اختصاص داد ولی امسال میزان اعتبارات صفر بوده است.
شهردار اهواز اظهار کرد: با توجه به اینکه منابع شهرداری محدود است و همه پروژهها و اقدامات از منابع داخلی شهرداری تامین اعتبار میشوند، لازم است در این زمینه تجدیدنظر شود.
به گزارش ایسنا، سید ناصر حسینینژاد، مدیرعامل شرکت گاز خوزستان نیز در این جلسه گفت: نبود نقشه مشخصی از منطقه کوی سیاحی مانع از اجرای عملیات گازرسانی به برخی نقاط این منطقه میشود.
وی افزود: در منطقه کوی سیاحی سالهاست که فعالیت گازرسانی در حال اجراست و مشترکانی نیز در این منطقه داریم اما برخی مناطق کوی سیاحی فاقد گاز است چون نقشه تفصیلی از این منطقه در اختیار نداریم و خیابانها به درستی مشخص نشدهاند.
حسینینژاد ادامه داد: ساخت و سازهایی که در این منطقه انجام شده نامنظم است و به این صورت نمیشود کار گازرسانی را انجام داد و کارشناسان طراحی اداره گاز تا زمانی که نقشه مشخصی از نقاط نداشته باشند، نمیتوانند اقدام به واگذاری گاز کنند و سال گذشته نیز به همین خاطر و به دلیل اینکه خیابانهای جدیدی ایجاد شده بود، ناچار به جابهجایی بخشی از شبکه گاز شدیم.
مدیرکل گاز خوزستان اظهار کرد: ابتدا باید نقشهای برای کار داشت تا بتوان خدماترسانی را به صورت مدون و مطلوب انجام داد. تاکنون بیش از ۹۰ درصد منطقه تحت پوشش پروژه گازرسانی قرار گرفته است و ۱۰ درصد باقیمانده به دلیل ساخت و سازهای بیرویه و بعضا پراکنده است که به محض تهیه نقشه مشخص آن، عملیات گازرسانی هم در این نقاط اجرا خواهد شد.