تاکید بر استفاده از منابع غیردولتی در اجرای شبکه‌های فاضلاب خوزستان

معاون فنی شرکت آب و فاضلاب خوزستان با اشاره به کاهش شدید اعتبارات دولتی در دو سال اخیر، بر استفاده از منابع غیردولتی در اجرای شبکه‌های فاضلاب شهرستان‌های استان تاکید کرد.

سیدشمس‌الدین کلانترزاده در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) –منطقه‌ خوزستان- عنوان‌کرد: در این راستا طرح انتشارات اوراق مشارکت عمومی در دستور کار شرکت قرار گرفت.

وی افزود: از طریق انتشار اوراق مشارکت عمومی، منابع مالی مورد نیاز اجرای شبکه فاضلاب ۱۶ شهرستان فراهم شد. این طرح ۳ ساله و از سال ۹۱ در استان کلید خورد؛ به این شکل که هر سال ۲۷۰ میلیارد تومان از درآمدهای فروش اوراق مشارکت برای اجرای شبکه فاضلاب شهرستان‌ها تأمین شود.

معاون فنی شرکت آب و فاضلاب خوزستان تصریح‌کرد: طرح اجرای شبکه فاضلاب از محل فروش اوراق مشارکت عمومی، در شهرستان‌های دشت‌آزادگان، شادگان، بندرامام، دزفول، خرمشهر، ماهشهر، رامهرمز، آبادان، شوشتر، ایذه، بهبهان، شوش و اندیمشک برنامه‌ریزی شد.

کلانترزاده بیان‌کرد: این طرح از شهریورماه سال ۹۱ تا پایان ۹۲ با تأمین سالانه ۲۷۰ میلیارد تومان از محل فروش اوراق مشارکت به اجراء درآمد.

وی اظهارکرد: ۳ هزار و ۴۷۶ کیلومتر برای ۱۷۲ هزار انشعاب طی ۳ سال برنامه‌ریزی شد که از آغاز اجرای طرح تاکنون یک‌هزار و ۱۲۵ کیلومتر شبکه فاضلاب در ۱۶ شهرستان اجرا شده و ۵۱ هزار و ۷۱۲ انشعاب به مرحله بهره‌برداری رسیده است.

معاون فنی شرکت آب و فاضلاب خوزستان خاطرنشان‌کرد: پیش از اجرای طرح فروش اوراق مشارکت، این شرکت یک‌هزار و ۱۱۳ کیلومتر شبکه فاضلاب در استان انجام داده بود. یعنی اجرایی شبکه فاضلاب در سال‌های اخیر در مقایسه با متوسط سال‌های‌گذشته ۱۷ برابر رشد داشته است.

کلانترزاده افزود: مرحله سوم فروش اوراق مشارکت باید امسال انجام شود و در صورت اجرای موفق این مرحله، اجرای شبکه فاضلاب از مردادماه آغاز می‌شود تا به افق پیش‌بینی شده برسیم.

وی بیان‌کرد: در مجموع میزان بهره‌مندی ۱۶ شهرستان از شبکه فاضلاب قبل از اجرای طرح فروش اوراق مشارکت تا سال ۹۱، ۳۷ درصد بود که هم‌اکنون این رقم به حدود ۶۰ درصد رسیده است.

معاون فنی شرکت آبفا خوزستان اظهارکرد: در شهرهای ایذه، شوش و اندیمشک به علت این‌که محل دفعی برای فاضلاب وجود ندارد، ابتدا شبکه‌های فاضلاب اجرا و پس از آن خطوط انتقال فاضلاب به بیرون از شهر دفع خواهد شد. همچنین تصفیه‌خانه فاضلاب رامهرمز آماده بهره‌برداری است.

کلانترزاده با اشاره به حمایت‌های دولت یازدهم از اجرای طرح‌های زیربنایی خوزستان از جمله طرح‌های آب و فاضلاب در اولین سفر استانی یادآورشد: مرحله سوم فروش اوراق مشارکت در دست پیگیری است و با تأمین ۲۷۰ میلیارد تومان از محل فروش این اوراق میزان بهره‌مندی استان از شبکه‌های فاضلاب به ۸۰ درصد خواهد رسید.

https://hoorkhabar.ir/10963کپی شد!
125
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.