جزئیات طرح منطقه‌بندی پنج‌گانه کشور/ منطقه‌بندی جدید ارتباطی با تقسیمات کشوری ندارد

معاون وزیر کشور، با اشاره به تقسیمات ۵ گانه وزارت کشور برای بررسی موضوعات و مشکلات استان ها، گفت: به منظور هم افزایی و تبادل تجربیات برای ارائه برنامه توسعه ای مناطق، هم اندیشی در خصوص مسائل منطقه ای، ایجاد وحدت رویه ، ایجاد هماهنگی در اجرای سیاست های عمومی دولت و همچنین ایجاد تعامل و هماهنگی در ستاد وزارت کشور، استانداری ها را به ۵ منطقه تقسیم کرده ایم.

 با اشاره به طرح منطقه ای کردن کشور توسط وزارت کشور، گفت: نباید از این تصمیم وزارت کشور تلقی اشتباه شود که ما قصد ورود به  تقسیمات کشوری نداریم؛ چراکه تقسیمات کشوری مصوب مجلس است و قانون خود را دارد.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزیر کشور، با بیان اینکه در حدود اختیارات وزارت کشور نیست که کشور را به ۵ منطقه تبدیل کند، ادامه داد: اگر بنا به تقسیم بندی جدید باشد نیاز به قانون دارد و ما ورود به بحث تقسیمات کشوری نداریم ؛ بلکه وزارت کشور قصد دارد نشست های مشترک میان استانداری های همجوار در مورد موضوعات مشترک برگزار کند.

وی با بیان اینکه  وزارت کشور دو کارگروه منطقه ای و کاگروههای تخصصی دارد گفت: خیلی از موضوعات استانها در یک حوزه خاص مشترک است مانند بحث آب؛ لذا به منظور هم افزایی و تبادل تجربیات برای ارائه برنامه توسعه ای مناطق، هم اندیشی در خصوص مسائل منطقه ای، ایجاد وحدت رویه در اجرای قوانین، مقررات ، ایجاد هماهنگی در اجرای سیاست های عمومی دولت و همچنین ایجاد تعامل و هماهنگی در ستاد وزارت کشور، استانداری ها را به ۵ منطقه تقسیم کرده ایم.

ناصریان با اشاره به چگونگی تقسیم بندی استانهای کشور به ۵ منطقه ، گفت: استانهای همجوار که فاصله طولانی با یکدیگر نداشته باشند و موضوعات مشترک داشته باشند نشست های آنان به صورت مشترک برگزار خواهد شد.

وی افزود: منطقه ۱ شامل استان های تهران، قزوین، گلستان، مازندران، سمنان، البزر و قم، منطقه ۲ اصفهان، فارس، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، هرمزگان و کهگیلویه و بویراحمد، منطقه ۳ آذربایجان شرقی ،آذربایجان غربی، اردبیل، زنجان، گیلان و کردستان، منطقه ۴ کرمانشاه، ایلام، لرستان، همدان، مرکزی و خوزستان و منطقه ۵ خراسان رضوی، جنوبی و شمالی، کرمان و یزد و سیستان و بلوچستان است.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزیر کشور، همچنین با اشاره به کارویژه کارگروههای تخصصی وزارت کشور، خاطرنشان کرد: در این کارگروههای تخصصی ۵ گروه تولید، سرمایه گذاری، برنامه ریزی ، کارگروه امور مرز و کارگروه منطقه ای داریم که جلسات آن با حضور استانداران برگزار می شود.

https://hoorkhabar.ir/103698کپی شد!
153
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.