تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در ماه رمضان

مدیر گروه بهداشت دانشکده علوم پزشکی آبادان صبح امروز از تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در ماه مبارک رمضان خبر داد.

جعفر ربیهاوی اظهار کرد: با توجه به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و افزایش مصرف بعضی از مواد آشامیدنی و غذایی، گروه بهداشت محیط دانشکده علوم پزشکی با تدوین و ارسال دستورالعملی به پیشواز این ماه عزیز به منظور حفظ و ارتقای سلامت شهروندان منطقه می‌رود.

وی ضمن تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و آرزوی قبولی طاعات و عبادات همشهریان دراین ماه پرفضیلت اضافه کرد: کارشناسان بهداشت محیط دانشکده علوم پزشکی آبادان به منظور حفظ سلامت شهروندان اقدامات کنترلی خود را در پایش آب آشامیدنی مناطق شهری و روستایی تشدید و از طریق نمونه‌برداری میکروبی و سنجش میزان کلر بطور۲۴ساعته وضعیت آب را کنترل می‌کند.

مدیر گروه بهداشت دانشکده علوم پزشکی آبادان افزود: با شناسایی صنوف حساس و پرخطر مثل واحدهای توزیع آش و حلیم، قنادی، شیرینی‌پزی، آب‌میوه و بستنی فروشی، کبابی، کله‌پزی، اغذیه‌فروشی‌ها برنامه عملیاتی مناسب برای کنترل عملکرد از مراحل تولید تا مصرف صورت می‌گیرد.

وی خاطرنشان کرد: این کنترل با حضور کارشناسان بهداشت محیط در ساعات اداری و غیراداری به ویژه در هنگام افطار به‌عمل آمده و  در این راستا بهداشت فردی افراد، مواد اولیه مثل روغن‌های مصرفی در تهیه زولبیا و بامیه مورد پایش قرار می‌گیرد.

ربیهاوی گفت: برگزاری جلسه‌های آموزشی برای کارکنان و متصدیان صنوف مرتبط قبل از آغاز ماه مبارک رمضان به منظور افزایش آگاهی‌های بهداشتی را نیز اجرایی کردیم.

https://hoorkhabar.ir/103240کپی شد!
110
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.