تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در ماه رمضان
مدیر گروه بهداشت دانشکده علوم پزشکی آبادان صبح امروز از تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در ماه مبارک رمضان خبر داد.
جعفر ربیهاوی اظهار کرد: با توجه به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و افزایش مصرف بعضی از مواد آشامیدنی و غذایی، گروه بهداشت محیط دانشکده علوم پزشکی با تدوین و ارسال دستورالعملی به پیشواز این ماه عزیز به منظور حفظ و ارتقای سلامت شهروندان منطقه میرود.
وی ضمن تبریک فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و آرزوی قبولی طاعات و عبادات همشهریان دراین ماه پرفضیلت اضافه کرد: کارشناسان بهداشت محیط دانشکده علوم پزشکی آبادان به منظور حفظ سلامت شهروندان اقدامات کنترلی خود را در پایش آب آشامیدنی مناطق شهری و روستایی تشدید و از طریق نمونهبرداری میکروبی و سنجش میزان کلر بطور۲۴ساعته وضعیت آب را کنترل میکند.
مدیر گروه بهداشت دانشکده علوم پزشکی آبادان افزود: با شناسایی صنوف حساس و پرخطر مثل واحدهای توزیع آش و حلیم، قنادی، شیرینیپزی، آبمیوه و بستنی فروشی، کبابی، کلهپزی، اغذیهفروشیها برنامه عملیاتی مناسب برای کنترل عملکرد از مراحل تولید تا مصرف صورت میگیرد.
وی خاطرنشان کرد: این کنترل با حضور کارشناسان بهداشت محیط در ساعات اداری و غیراداری به ویژه در هنگام افطار بهعمل آمده و در این راستا بهداشت فردی افراد، مواد اولیه مثل روغنهای مصرفی در تهیه زولبیا و بامیه مورد پایش قرار میگیرد.
ربیهاوی گفت: برگزاری جلسههای آموزشی برای کارکنان و متصدیان صنوف مرتبط قبل از آغاز ماه مبارک رمضان به منظور افزایش آگاهیهای بهداشتی را نیز اجرایی کردیم.