تمام نیازهای شهرداری اهواز با استفاده از ظرفیت منطقه آزاد اروند تامین می شود/برخی اظهارات، ما را از خدمت به مردم بازنخواهد داشت

سیدخلف موسوی گفت:اصولا یکی از اهرم های مدیریتی بحث تشویق و تنبیه است ما هم از اهرم تشویق که اعم از پاداش مادی و معنوی باشد برای تحقق درآمدهای شهری استفاده می کنیم.

سید خلف موسوی شهردار اهواز در گفتگو با رهیاب در خصوص انتقاد برخی از اعضای شورای شهر از تعطیلی پروژه های عمرانی اظهار داشت: ما موظفیم هم طرح های نیمه تمام را به پایان برسانیم و هم طرح های جدید را مطابق با بودجه سال ۹۳ شروع کنیم کار روی پل سوم اظهرالشمس است و در موعد مقرر هم افتتاح می شود زیرگذر شریعتی هم که از ابتدای کار شورای چهارم شروع شد در حال انجام است و طبق برنامه زمانبندی افتتاح خواهد شد.

وی ادامه داد:تکمیل زیرگذر خلیج فارس، بحث آسفالت ، لکه گیری و بهسازی خیابان ها در اقصی نقاط شهر اهواز در حال انجام است و مردم هم مشاهده می کنند ، تصمیم گرفته ایم هر ده روز یک پروژه بزرگ را شروع کنیم و الان آماده ایم تا زیر گذرپهلوان و روگذر جوادالائمه را آغاز کنیم به نظرم شتاب کارهای عمرانی در این دوره خیلی بیشتر از گذشته شده است و این گونه اظهارات ما را از راهی که برای خدمت به مردم انتخاب کرده ایم باز نخواهد داشت بلکه موجب می شود تا تلاشمان برای خدمت به مردم بیشتر شود.

شهردار اهواز افزود:آن عزیزی که انتقاد کرده و انسان متدینی هم می باشد بهتراست بازدیدی از شهر داشته باشد و کارهای عمرانی شهر را از نزدیک مشاهده کند بعید می دانم وی پل سوم را ندیده است یا آسفالت پردیس و زوویه را ندیده باشد یا آن پروژه هایی که با حضور آیت الله جزایری در گلدشت، کوی سیاحی، عین دو و جاهای دیگر افتتاح شدند را مشاهده نکرده باشد به نظرم بهتر است کمی بیشتر تامل کند، همه ما  باید در اظهاراتمان خدا را در نظر بگیریم و تقوای الهی را مدنظر داشته باشیم ، اگر با کسی مخالف هستیم همیشه انصاف را مدنظر داشته باشیم و برای رضای خداصحبت کنیم.

 وی در خصوص خرید ماشین های پلاک اروند برای مدیران شهرداری گفت:اینکه تفسیر کنیم ماشین های پلاک اروند با مدیریت جهادی یا سبک زندگی اسلامی تعارض دارد یا نه،  یک قضاوت صحیحی می خواهد به نظرم استفاده از ماشین های پلاک اروند یک فرصتی است که استاندار خوزستان برای مردم و ارگان ها فراهم کرد و می شود از این فرصت به بهترین نحو ممکن استفاده کرد و ناوگان حمل ونقل شهری و اتوبوسرانی را تجهیز کرد و وسائلی که شهرداری به آنها نیاز دارند از طریق اروند تهیه کرد حالااینکه کسی بیایید بگوید این با بعضی معیارها نمی خورد باید از خودش سوال کرد ولی مطمئن باشد ما هرچه که نیاز شهرداری باشد چه در بخش های عمومی و چه بخش هایی که مستقیم به شهردای ارتباط دارد از طریق فرصت به وجود آمده منطقه آزاد اروند بهره خواهیم برد و در خدمت مردم قرار خواهیم داد.

 سید خلف موسوی در خصوص بحث پاداش های چندمیلیونی در شهرداری هم تاکید کرد: اصولا یکی از اهرم های مدیریتی بحث تشویق و تنبیه است ما هم از اهرم تشویق که اعم از پاداش مادی و معنوی باشد برای تحقق درآمدهای شهری استفاده می کنیم به هر صورت ما موسسه ای هستیم که از طریق درآمدهای مردمی تامین می شویم و مدیرانی که در این بخش کار می کنند نظر ویژه ای به آنها داریم و با اهرم های تشویقی آنها را ترغیب می کنیم تا بتوانیم درآمدهای شهرداری را محقق کنیم.

وی ادامه داد:در دوره اقای کتانباف و شهردارهای قبلی هم از این روش ها استفاده می شد و به نظرم روش خوبی است اتفاقا من هم با همان سبکی که اقای کتانباف و شمسایی در سال های گذشته توانستند بودجه را محقق کنند دنبال تامین بودجه شهرداری هستم بلکه با استفاده از تجارب آنها به روش های بهتری عمل کرده ایم و درآمد بودجه سال ۹۲ را به  صورت ۱۰۰درصد محقق کنیم.

موسوی در پایان گفت:دوستان باید توجه کنند که یکی از وظایف شهرداری تحقق بودجه است و من هیچ وقت از قانون عدول نخواهم نکرد و آنچه به عهده ام است انجام خواهم داد یعنی اجرای بودجه مصوب شورا و پایبندی به مصوبات قانونی و اگر پاداشی هم داده شود به استناد اختیاراتی است که شورا به من واگذار کرده است.

منبع : رهیاب نیوز

https://hoorkhabar.ir/101091کپی شد!
139
 

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.