مسئولان گروه ملی برای معیشت و حقوق کارگران فکر اساسی کنند

هورنیوز – حجت الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن حسن زاده در گفت‌وگو با ایسنا  با اشاره به مساله گروه ملی فولاد ایران اظهار کرد: کارگران، مهندسان، کارکنان و … در این شرکت باید در درجه اول به فکر آن باشند تا تولید را به خوبی انجام دهند. آن‌ها باید به تعهد و وجدان کاری خود پایبند باشند و به تولید بپردازند.

وی با اشاره به تغییر مالکیت این مجموعه و واگذاری مجدد آن بانک ملی افزود: مسئولان و مالکان گروه ملی فولاد ایران باید زمینه‌های تولید و تهیه مواد اولیه را فراهم کنند. آن‌ها باید آنچه را که برای بحث تولید نیاز است را تهیه کنند تا کارگران بتوانند به تولید بپردازند.

امام جمعه موقت اهواز تصریح کرد: مسئولان گروه ملی فولاد ایران باید برای معیشت و پرداخت حقوق کارگران و کارکنان این شرکت یک فکر اساسی کنند. تا وقتی که گروه ملی به تولید و درآمد زایی نرسد، نمی‌توان به این شرکت سروسامان واقعی داد زیرا هیچکس یک واحد زیان ده را سرپرستی نمی‌کند.

حسن زاده بیان کرد: این شرکت زمانی از یک واحد زیان ده به یک واحد پر رونق تبدیل می‌شود که زمینه تولید و فعالیت در آن به وجود آید. در این زمینه مسئولان باید در بخش‌های مختلف تلاش کنند تا شاهد حل مشکلات باشیم. اکنون که بانک ملی مالک این کارخانه شده است، اعتماد بیشتری وجود دارد و باید مواد مورد نیاز برای تولید تامین شود تا کارگران مشغول تولید شوند.

وی با بیان این‌که از بروکراسی اداری، تزریق نیروهای اضافه و اشتغال کاذب در تمام کارخانه و نهادها باید جلوگیری شود، گفت: وقتی که تزریق نیروی اضافه به کارخانه‌ها صورت می‌گیرد، هزینه‌های تولید افزایش پیدا می‌کند و باعث می‌شود تا مجتمع کارخانه‌ای مانند گروه ملی فولاد ایران نتواند درآمد مناسبی داشته باشد.

امام جمعه موقت اهواز ادامه داد: متاسفانه در گروه ملی فولاد ایران و دیگر کارخانه‌هایی که دولتی بودند، ریخت و پاش‌های بسیار زیادی انجام شده است و در این زمینه مسئولان باید اقدامات ویژه‌ای انجام دهند تا جلوی این ریخت و پاش‌ها گرفته شود و کارخانه‌ای مانند گروه ملی فولاد ایران درآمد داشته باشد و به یک مجتمع تولیدی بزرگ تبدیل شود.

به گزارش ایسنا، امروز ۸ خردادماه جمعی از کارکنان و کارگران گروه ملی صنعتی فولاد ایران در اعتراض به پرداخت نشدن حقوق و مطالبات چند ماهه خود و تعیین مالکیت قطعی این شرکت مقابل استانداری خوزستان تجمع کردند که یکی از کارگران معترض به نمایندگی از سایرین در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: سه ماه است که حقوق کارگران و کارکنان شرکت به آن‌ها پرداخت نشده و خواهان آن هستیم تا هرچه سریعتر نسبت به پرداخت حقوق ما اقدام شود.

وی افزود: از اسفندماه که آخرین پرداخت حقوق به کارگران صورت گرفته است تا کنون هیچ حقوقی به ما پرداخت نشده است. در حال حاضر حقوق سه ماه اسفند، فروردین و اردیبهشت به کارگران و کارکنان پرداخت نشده و در این زمینه درخواست داریم تا این حقوق پرداخت شود.

این کارگر عنوان کرد: در حال حاضر خواست اصلی کارگران پس از پرداخت حقوق‌های معوق، مشخص شدن مالکیت قطعی کارخانه است. عنوان می‌شود که آقای موسوی دیگر مالک نیست اما نیروهای منتصب به ایشان با حضور در کارخانه، قطعات اصلی و بزرگ کارخانه را باز می‌کنند و از کارخانه خارج می‌کنند.

وی ادامه داد: کارگران می‌خواهند تا هرچه سریعتر مالکیت کارخانه به طور قطع تعیین تکلیف و مالکیت آن مشخص شود تا بتوان کارخانه را مجددا راه‌اندازی کرد و تولید انجام داد.

ایسنا

https://hoorkhabar.ir/673252کپی شد!
114